Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Robsim Conserv Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Centrala termica prin condensare 26 Kw - Viessmann Vitodens
Brand
Viessmann Vitodens 333 F
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Compact si complet: asigura confortul prepararii apei calde menajere Cazanul compact Vitodens 333-F combina avantajele aparatului Vitodens 300-W cu confortul oferit de un boiler separat pentru prepararea a.c.m.

Inalta eficienta energetica Aparatul Vitodens 333-F ofera, prin intermediul arzatorului radiant MatriX si a schimbatorului Inox-Radial din otel inoxidabil, tehnica de varf orientata spre eficienta energetica si un confort termic si de preparare a apei calde menajere de durata. Sistemul de reglaj automat al parametrilor arderii Lambda Pro Control si sistemul de diagnoza preventiva SMART preluate de la cazanul Vitodens 300-W, la fel ca si noua generatie de pompe de circulatie performante, cu turatie variabila, alimentate la curent continuu sunt caracteristici care asigura constant o inalta eficienta, siguranta in exploatare si un consum energetic redus. Boiler de acumulare incorporat Cazanul compact Vitodens 333-F este disponibil acum cu doua variante de boiler incorporat. Tipul WS3C este echipat cu un boiler de incarcare integrat, din otel inoxidabil, cu un volum de acumulare de 86 litri si o productivitate in prepararea apei calde menajere echivalenta cu cea a unui boiler conventinal de capacitate aproximativ dubla.

Solutii pentru apa menajera cu un continut ridicat de calcar Noua varianta Vitodens 333-F tip WR3C are incorporat un boiler conventional cu incalzire interna cu serpentina, recomandat in special in regiunile cu o duritate ridicata a apei potabile. Serpentina este confectionata din teava cu pereti cu suprafata neteda pentru a elimina posibilitatea depunerilor de calcar.

Mod de functionare Vitodens 333-F Mod de functionare Lambda.
Din Gura in Gura